J.T. japán l
ánckerekek láncok és féktárcsák

A JT Sprocket a világ egyik legnagyobb és legfejlettebb lánckerék gyártó cége. Évente 12 millió lánckereket gyárt a legmodernebb CNC számítógépes tervezésű, vezérlésű és ellenőrzésű gyártósorán. A legnevesebb motorkerékpár ipari beszállítók közt tartják számon. A hátsó lánckerekek a legjobb minőségű C45-ös japán acélból készülnek, az első lánckerekek pedig SCM 415-ös acél ötvözetből, közel 1000 motorkerékpár típushoz, több mint 2500-féle kivitelben. A kiváló minőség alapja a nagyon precíz gyártás és a kiváló alapanyag. A JT termékek a tartósságot és a minőséget jelentik, legyen szó lánckerékről vagy láncról. A JT gyártási technológiája biztosítja a megfelelő tűréseket és a legjobb fog profilokat. Hőkezelés és kézzel végzett utolsó simítások garantálják a motorkerékpár piac legszigorúbb minőségi előírásainak teljesítését. Minden lánckerék 25 gyártási fázison, és közben 10 ellenőrzési ponton megy keresztül, mielőtt elhagyja a gyárat.
JT japán lánckerekek
A JT a lánckerekek legszélesebb választékát gyártja
utcai motorokhoz. A négy japán: Honda Suzuki, Yamaha, Kawasaki beleértve a japán belpiacos típusokat (ZXR 250, GSF 400, CBR 400, FZR 400 stb.) valamint olasz típusokhoz: Aprilia, Cagiva, Gilera, Ducati ezen kívül BMW, Harley-Davidson, Triumph modellekhez.

Off-road motorokhoz
: Honda Suzuki, Yamaha, Kawasaki, KTM, Husquarna, Husaberg, Cagiva.
Quadokhoz: Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki, Kymco.
Egy típushoz többféle fogszámú lánckereket tudunk adni, a gyári áttételen kívül. A lánckerekeket érdemes együtt cserélni a hajtólánccal, mivel a használt lánc idő előtt tönkreteszi az új lánckerekeket. A JT a lánckerekeihez DID japán láncot ajánl.


A JT lánckerekek üzletünkben raktárról azonnal megrendelhetőek telefonon 34/312-047, faxon 34/300-647 valamint weboldalunkon keresztül is.
A megrendeléseket GLS futárszolgálattal, utánvétellel 2 napon belül szállítjuk.

A Pink Motors Kft., mottójának megfelelően ("Minőséget - Raktárról") kb. 10.000 db. JT japán lánckereket tart raktáron, így gyakorlatilag az összes modellhez, minden áttételvariácót azonnal ki tud szolgálni.

JT lánckerék kereső a gyártó honlapján

JT lánckerék kereső használata

Amennyiben nem tudja pontosan a motor típusát, fokozatosan le tudja szűkíteni a termékeket a Gyártó (manufacture), a Felhasználás helye (type), és a Lökettérfogat alapján (capacity).
Pl.: Honda - Road bikes - 600-699 cc
Ha tudja a motor konkrét típusát, akkor egyszerűen írja be az alsó keresőbe (pl. CBR 600).
Ezután nyomja meg keresés gombot.
Az ezután kapott táblázatból ki tudja választani a motor típusát.
Ügyeljen arra, hogy a megfelelő évjárat és piac szerint kattintson! Amennyiben európai modellről van szó, a zászló nélküli variációk között találja motorját. Amennyiben más piacról (amerikai, japán) származik a motor, a megfelelő zászlóval jelölt variációra kattintson.
Ezután az alábbi információkhoz juthat (CBR600F esetén ):
Front sprocket - első lánckerék (JTF1370.16)
Rear sprocket - hátsó lánckerék (1307.45)
Recommended chain - javasolt lánc (525 / 108)

Árlistáinkból ezen kódok ismeretében ki tudja keresni a kívánt terméket.

JT Féktárcsa katalógus

JT könnyített féktárcsa applikációs lista (Adobe PDF formátum)

JT lánckerekek TÍPUSLISTÁJA

A JT lánckerekek üzletünkben raktárról azonnal megrendelhetõek telefonon 34/312-047, faxon 34/300-647 valamint weboldalunkon keresztül is. A megrendeléseket a GLS utánvétellel 2 napon belül szállítjuk.