kizárólagos képviselet

Twin Air applikációs lista 2019 (PDF formátumban)

Twin Air... A Bajnokok Választása

A Twin Air levegőszűrőket több nemzetközi és világbajnok motoros választotta. A több, mint 30 éves Twin Air számos sportolót lát el csúcsminoségű légszurőivel. Néhány név a nagyok közül, akik a Twin Air termékeket választották: Roger DeCoster, Stefan Everts (ötszörös világbajnok), Kevin Windham, Ezra Lusk, Grant Langston, James Dobb (jelenlegi világbajnok), Travis Patrana, Eric Geboers, Sebastien Tortelli, Scott Summers, hogy csak néhányat említsünk. Roger DeCoster, Sylvain Geboers, Heinz Kinigardner, Jan de Groot, Kurt Nicoll, Kees v/d Ven, Michele Rinaldi, akik mostanára csapatmenedzserekké váltak, de bizalmuk törtlen maradt a nagy teljesítményű és hosszú élettartamú Twin Air levegőszűrők iránt.

A precíz tervezésű Twin Air levegőszűrők csúcsminoségű anyagokból készülnek.
A mindennapi motorozástól a professzionális versenymotorozásig minden területen maximális védelmet biztosítanak motorkerékpárjának, a lehető legjobb szűrési hatásfok és a legnagyobb levegőmennyiség áteresztése mellett.
 

Számos típushoz biztosítunk Twin Air légszűrőket raktárról akár házhozszállítással is.

Twin Air Légszűrő

A Twin Air levegőszűrők csúcsminoségű anyagokból készülnek, hogy a legszélsőségesebb üzemviszonyok között is maximális védelmet nyújthassanak a motor alkatrészeinek. Nem véletlen, hogy több világbajnok motoros is e típus mellett döntött.

Olajozó vödör

Minden olajozásnál bele kell meríteni a szűrőt az olajozó vödörbe, majd a felesleges olajat kicsavarni a szűrőbol. A művelet után a vödör visszazárható, így a megmaradt olaj nem vész kárba.

Mosó vödör

A szűrőgondozás egyszerű a mosóvödör használatával. A visszazárható mosóvödörbe épített tálca lehetővé teszi, hogy a szűrőből kioldódó szennyeződés a szűrőtől elkülönüljön a mosóvödör felső részében.

Légszűrő fedél

A légszűrő fedél megakadályozza, hogy a víz és a tisztítószerek a szívócsőbe jussanak a légszűrőház tisztításakor. A fedél tartós ABS műanyagból készült. A gumi szigetelőgyűrű szivárgásmentes szigetelést biztosít. Használata egyszerű. Tisztításkor csak el kell távolítani a légszűrőt a házból, majd a mellékelt rögzítőcsavarral fel kell csavarozni a fedelet.

   

<<< Vissza