A Vesrah japán céget 1950- ben alapították, eredetileg Takara Corporation néven, melynek a fő tevékenységi köre a fékbetétek, fékpofák és kuplunglamellák gyártása volt. A Cég 1971- ben változtatta a nevét Vesrah- ra, és így vált fokozatosan ( először Japánban, majd Amerikában és Európában ) ismertté az egész világon.
A Cég a mai napig teljes egészében japán tulajdonú társaság maradt és a világ minden részére szállítja, kiváló minőségű motoralkatrészeit.
Üzletpolitikáját a 3 K ( Kihívás, Költség, Kommunikáció ) jellemzi.
Az árat és a minőséget helyezi előtérbe, minden esetben. A vevők elégedettségét szem előtt tartva fejleszti magas minőségű termékeit utcai, terep ( cross, quad, enduro ) és verseny felhasználásra egyaránt.

Jelmondatuk:

„ A minőség garancia”   

 

VESRAH fékbetétek

METAL (VD) Sintered brake pads
Metal (szinteres) betéteknél a nyersanyag több, mint 50-60 %- a réz,a többi összetevő szén, ón, kerámia és egyéb a súrlódást segítő anyag.
A fém hátlap aranyozott- réz
A hegesztési hőfok 1200-1500 Farenheit, 649-815 Celsius.

RESIN (SD) Semi metal brake pads
RESIN (Semi-metál félszinteres) betétek összetétele az alábbiak szerint alakul. Aramid- szál, fém, csiszolóanyagok, kenőanyag, melyhez fenol- gyantát kevernek.Amennyiben a fémpor mennyisége az 50%- ot meghaladja a késztermékben, abban az esetben hívják a terméket félig szinteres betétnek.
A Vesrah által gyártott Semi-metál félszinteres fékbetétek vásárlásakor egy merőben új összetételű terméket kapunk, melyek erőteljes fékerőt biztosítanak fékezéskor és kompatibilisek a rozsdamentes acél féktárcsákkal.

Sports pad (ZD-CT)
(Verseny betét utcai használatra)
-        A Vesrah által kifejlesztett verseny fékbetéteket megjelenésük óta a kiváló teljesítményüknek köszönhetően nagyon népszerűek versenyzők körében, most ezen termékeket fejlesztette tovább  a Vesrah termékfejlesztői csapata ,utcai használatra.
-        A ZD-CT fékbetét megbízható, jól kiszámítható, lineáris fékezési teljesítményt biztosít, köszönhetően különleges anyagösszetételének és a versenyekre kifejlesztett speciális ötvözetű hátlapjának.
-        A fékbetét ,kiváló kopásállósággal rendelkezik,  kezdetben erősebb, majd később egyenletes fékerőt biztosít. A ZD-CT fékbetétek túra és cruiser motorok számára is kiváló választás

Vesrah fékbetét applikációs lista Excel formátumban

VESRAH hajtókarok

A Vesrah hajtókarok speciális acélból készülnek, a legnagyobb erőhatásoknak kitett részeket, még külön hőkezelési ( karbonizációs ) eljárással erősítik, így kiváló mechanikai szilárdsággal bírják a motorban fellépő üzem közbeni, magas hőterhelést.

-        A csapágyház precíziós megmunkálású, a felületi egyenetlenségei csupán mikroszkóppal mérhetőek , így ez a sima felület teszi lehetővé a minimális energiavesztést a hajtókar működésekor.


Vesrah hajtókar típuslista és árlista Excel formátumban

VESRAH olajszűrők

A minőséget és a megbízhatóságot egyszerre megtalálni nem könnyű feladat, amire a Vesrah az olajszűrőivel is vállalkozik.
-A Vesrah olajszűrők belső anyaga egy összetett papírcellulózból és gyantából áll, melyek a feldolgozás során extra vastagságúra és sűrűségűre készítenek, a legjobb szűrési eredmény elérése érdekében.    A szűrőbetét anyaga bordázott ,( minél több borda található a szűrőn, annál nagyobb a szűrési hatékonysága ) ezzel is biztosítva a maximális teljesítményt, és a  gyári értékeket.
-A kezdő felhasználók hajlamosak először az ár alapján dönteni,pedig az olajszűrők hatással vannak a motor teljesítményére épp úgy, mint az élettartamára.

-        A Vesrah olajszűrői , mind a minőség mind a megbízhatóság tekintetében a legjobb választás.