Motorikus alkatrészek (dugattyúszettek) magyarországi képviselet.
A Pink Motors Kft. 2006. decemberétol kapta meg a Wössner dugattyúk importori jogait és rögtön meg is kezdtük a Wössner termékek forgalmazását. Mottónkhoz illően ("Minoséget - Raktárról") szezonkezdetre jelentos raktárkészlettel fogunk rendelkezni a Wössner dugattyúkból.

A Wössner cég a motorkerékpár és autó dugattyúk mellett HÓSZÁN DUGATTYÚKAT is gyárt a legmagasabb minőségben, verseny célra. 2014-től e termékeket is forgalmazzuk. Rendelhetőek, sőt extra sürgős esetekben (ha van a wössnernél raktáron) 3-4 nap átfutással (külföldi csomagküldési díj felszámolásával) is meg tudjuk rendelni.
A teljesség igénye nélkül ízelítőül néhány típus:

A Wössner cég 1994 óta a nagyteljesítményu dugattyúk és hengerek specialistája és gyártója. Termékeik a motorsportok legmagasabb szintjén versenyzo eroforrásokban éppúgy megtalálhatóak, mint a mindennapi használatra gyártott jármuvekben - egyszóval mindenütt, ahol az élettartam és/vagy az alacsony zajkibocsátás szempont lehet. Termékeik a siker kulcsát jelenthetik a nagy nemzetközi csapatoknak.

A nagy jármuipari beszállítóknak és a motorsportban aktív magán vásárlóknak egyaránt gyárt a Wössner. A legújabb CNC technológiák, és a mikron méretu pontosság garantálja a minoséget.

Elkötelezettségük az innováció iránt abból a nézetükbol fakad, hogy csak úgy lehet új dolgokat felfedezni, ha folyamatosan megkérdojelezik, amit elotte biztosnak hittek. Emiatt állandóan továbbfejlesztik és kutatják az alacsony súrlódási tényezovel rendelkezo bevonatokat: speciális molibdén bevonat található minden Wössner dugattyún. A 80 °C-os dugattyúra ráfújják a bevonatot, majd hirtelen 180 °C-ra hevítik.
A bevonat miatt:
- halkabban jár a dugattyú
- csökken a súrlódás
- plusz kenést biztosít, és így csökkenti a dugattyú "megragadási" hajlandóságát

Szoros kapcsolatban állnak foiskolákkal, egyetemekkel, kutató laboratóriumokkal. A vezető motorgyártó cégekkel karöltve nagyteljesítményu dugattyú prototípusokat fejlesztenek ki.

A legjobb minoség elérése érdekében a gyártósorok speciálisan a Wössner igényeihez lettek kialakítva, és a fejlesztés folyamatos. Tapasztalataik alapján egyéni dugattyú igényeket is ki tudnak elégíteni - akár speciális, ovális formát is.

A vásárlókkal való közvetlen kapcsolattartás és a bürokrácia minimális szintje miatt a termékek kifejlesztésére szánt ido a leheto legrövidebb. A neves jármugyártókkal való szoros együttmuködés segítségével folyamatosan új dugattyúkat gyártanak és tesztelnek.

A Wössner termékpalettája az alapméretes és túlméretes dugattyúkból rendkívül széles, ezen kívül számos speciális mérethez és régi évjárathoz is tartanak dugattyú szettet. Az egész világon híresek a gyors és precíz kiszolgálásáról, évjárattól és motortípustól függetlenül. Az egyéni és speciális igényeknek is meg tudnak felelni.